ŞÜ Rektörü Prof. Dr. Abdurrahim Alkıştan Rektörümüz Prof. Dr. Nihat Şındak’a Nezaket Ziyareti

Şırnak Üniversitesi (ŞÜ) Rektörü Prof. Dr. Abdurrahim Alkış, Rektörümüz Prof. Dr. Nihat Şındak’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede, üniversiteler arasındaki iş birliği olanakları ele alınırken üniversitelerin eğitim ve araştırma çalışmaları üzerinde görüşüldü.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Nihat Şındak, nazik ziyaretlerinden dolayı ŞÜ Rektörü Prof. Dr. Abdurrahim Alkış’a teşekkür etti.  ŞÜ Rektörü Prof. Dr. Abdurrahim Alkış’ta misafirperverliklerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Rektörümüz Prof. Dr. Nihat Şındak’a teşekkür etti.
UĞUR BAŞALAN (0484) 212-1111 / 3534
Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü